VANLIGA FRÅGOR: Trådlös styrning När jag registrerar en luftkonditionering med en mobil iOS 11-enhet och anger SSID och PIN-kod visas ett nätverksfelmeddelande på skärmen. Jag kan inte slutföra registreringen.

• 0119

Svar

Angav du SSID med stora bokstäver?

SSID måste anges med små bokstäver. Ange enligt appskärmen med små bokstäver.

På etiketten på den trådlösa LAN-adaptern skrivs SSID med stora bokstäver. Det går inte att registrera om du matar in stora bokstäver.

*
FGLair är ett varumärke som tillhör Fujitsu General Limited.