VANLIGA FRÅGOR: Trådlös styrning Återställs de användarspecifika inställningarna för en registrerad luftkonditionering till SSID (fabriksinställning) när adaptern initieras?

• 0117

Svar

Namnet på luftkonditioneringen kvarstår.

Namnet på luftkonditioneringen kan dock tas bort (ändra tillbaka till SSID (grundinställning)) genom att utföra 1) initiering av WLAN-adapter, 2) borttagning av registreringen av WLAN-adaptern med appen.

*
FGLair är ett varumärke som tillhör Fujitsu General Limited.