VANLIGA FRÅGOR: Trådlös styrning Hur kan jag börja använda trådlöst LAN?

• 0091

Svar

Du måste ha följande:

Saker du behöver:

• Luftkonditionering från Fujitsu General med Smartphone Link
  • En trådlös router som är kompatibel med standarden IEEE802.11b/g/n för trådlös kommunikation som använder 2,4 GHz-bandet från 1–13 kanaler
  • FGLair-appen
  • En mobil enhet med Android 5.0 eller senare eller iOS 9.0 eller senare

Inställning av trådlös anslutning:

• Skapa ett användarkonto med mobilappen.
  • Konfigurera en trådlös LAN-anslutning.

(Ställa in anslutningen mellan en luftkonditionering och en router och anslutningen mellan en luftkonditionering och mobilappen)

Se installationshandboken för trådlöst LAN på följande länk:

*
FGLair är ett varumärke som tillhör Fujitsu General Limited.