VANLIGA FRÅGOR: Trådlös styrning Vad behöver jag för att styra min luftkonditionering när jag inte befinner mig där den är installerad?

• 0069

Svar

Du måste ha följande saker:

• Luftkonditionering från Fujitsu General med Smartphone Link
  • En trådlös router som är kompatibel med kommunikationsstandarden IEEE802.11b/g/n som använder 2,4 GHz-bandet från 1–13 kanaler
  • FGLair™-appen installerad i en mobil enhet med Android 5.0 eller senare eller iOS 9.0 eller senare

*
FGLair är ett varumärke som tillhör Fujitsu General Limited.