VANLIGA FRÅGOR: Trådlös styrning Hur initierar jag den trådlösa funktionen för luftkonditioneringen till dess ursprungliga inställningar?

• 0040

Svar

Innan du kasserar en trådlös adapter eller ger den till någon annan ska du se till att återställa den till sina ursprungliga inställningar för att se till att luftkonditioneringen fungerar som den ska.

Innan du initierar en trådlös adapter för en luftkonditionering som registrerats med FGLair™ ska du först ta bort den registrerade luftkonditioneringen från appen.

.

1. Avbryt enhetsregistreringen för den aktuella trådlösa adaptern i appen.

Så här avregistrerar du en trådlös LAN-adapter

2. Initiera den aktuella trådlösa adaptern.

Så här initierar du en trådlös LAN-adapter

*
FGLair är ett varumärke som tillhör Fujitsu General Limited.