GEBRUIKSVOORZORGSMAATREGELEN

  • Door gebruik te maken van deze app is het mogelijk om de airconditioner te bedienen vanaf locaties waar u deze niet direct kunt zien. Daarom kunnen personen in de kamer worden blootgesteld aan de onbedoelde werking van de airconditioner. Controleer de toestand van de kamer vóór u deze app gebruikt.
    • Zorg ervoor dat u regelmatig de stroomvoorziening naar de airconditioner controleert op een veilige verbinding en dat er geen stof is opgehoopt in de nabijgelegen omgeving.
      Het kan verhitting of brand veroorzaken.
    • Zorg ervoor om van tevoren te controleren of er geen storingen van de airconditioner zijn waar te nemen.
    • Zorg ervoor dat de luchtstroom van de airconditioner geen nadelige effecten zal veroorzaken.
      Voorwerpen kunnen vallen en persoonlijk letsel, brand of schade aan eigendommen veroorzaken.
    • Indien u waarneemt dat er mensen in de nabijheid van de airconditioner zijn, waarschuw deze mensen van te voren dat u werkzaamheden zult verrichten en het vanaf een afstand zal laten stoppen.
      Het plotseling in werken zetten of stoppen van de airconditioner kan een persoon verrassen en kan er toe leiden dat de persoon valt of kantelt, indien de persoon op de ladder staat.
      Bovendien, snelle veranderingen in de kamertemperatuur kunnen een verslechtering van de fysieke conditie van een persoon veroorzaken. Gebruik deze app niet wanneer er zich personen in de ruimte ophouden die niet in staat om de temperatuur zelf te regelen, zoals bijvoorbeeld zuigelingen, kinderen, mensen met een lichamelijke handicap, ouderen of zieke personen.).
    • U moet de gereserveerde timerinstellingen en andere bewerkingen van deze app begrijpen, alvorens het in gebruik te nemen.
      Het onverwacht starten of stoppen van de airconditioner kan een verslechtering van de fysieke conditie van een persoon veroorzaken of een nadelig effect hebben op dieren of planten.
    • Controleer regelmatig de instellingen en de bedieningstoestand van de airconditioner bij het gebruik van deze app vanaf een locatie op afstand.
      Snelle veranderingen in de kamertemperatuur kunnen een verslechtering van de fysieke conditie van een persoon veroorzaken of een nadelig effect hebben op dieren of planten.

    • Als u de airconditioner bedient vanuit deze app, gaan de indicatielampjes op de binnenunit branden. Echter, de lampjes knipperen niet en er zijn geen ontvangstsignalen van de binnenunit.
  • Als er een slechte ontvangst is tussen de WLAN-adapter en het toegangspunt, kan het aanpassen van de positie of richting van de antenne van het toegangspunt de ontvangst verbeteren. Het kan de ontvangst ook verbeteren door het toegangspunt dichter bij de WLAN-adapter te plaatsen of door een draadloze LAN-repeater te gebruiken.