KULLANIM ÖNLEMLERİ

  • Bu uygulamayı kullanmak, doğrudan göremediğiniz konumlardan klimayı çalıştırmanızı mümkün kılar. Bu nedenle, odadaki insanların klimanın istem dışı çalışmasına maruz kalabilir. Bu uygulamayı kullanmadan önce odanın durumunu kontrol edin.
    • Klimaya olan güç beslemesinin sıkı biçimde bağlı olduğunu ve çevreleyen alanda toz birikmediğini düzenli olarak kontrol ettiğinizden emin olun.
      Isınmaya veya yangına neden olabilir.
    • Klimada hiçbir arıza olmadığını önceden kontrol ettiğinizden emin olun.
    • Klimadan gelen hava akımının olumsuz etkilere neden olmayacağından emin olun.
      Nesneler düşebilir ve kişisel yaralanmaya, yangına veya mülk hasarına neden olabilir.
    • Klimanın yakın çevresinde insanlar olduğunu biliyorsanız, uzak bir konumdan çalıştıracağınız ve durduracağınız konusunda önceden bilgilendirin.
      Klimanın aniden çalıştırılması veya durdurulması bir kişiyi şaşırtabilir ve bir yükselti üzerinde olması durumunda düşmesine veya yuvarlanmasına neden olabilir.
      Ayrıca oda sıcaklığındaki ani değişimler, bir kişinin fiziksel durumunda bozulmaya neden olabilir. Odada, sıcaklığı kendi kendilerine kontrol edemeyecek kişiler (örneğin bebekler, çocuklar, fiziksel engelliler, yaşlılar veya hastalar) olduğunda bu uygulamayı kullanmayın.
    • Bu uygulamayı kullanmadan önce, ayrılmış zamanlayıcı ayarlarını ve diğer işlemleri tam anlamıyla öğrenin.
      Klimanın beklenmedik biçimde çalışması ya da durması, bir kişinin fiziksel durumunda bozulmaya veya hayvanlarda ya da bitkilerde olumsuz bir etkiye neden olabilir.
    • Bu uygulamayı uzak bir konumdan kullanırken, klimanın ayarlarını ve çalışma durumunu sık sık kontrol edin.
      Oda sıcaklığındaki ani değişimler, bir kişinin fiziksel durumunda bozulmaya veya hayvanlarda ya da bitkilerde olumsuz bir etkiye neden olabilir.

    • Klimayı bu uygulamadan çalıştırdığınızda, iç mekan ünitesi üzerindeki gösterge lambaları yanar. Ancak, bu lambalar yanıp sönmez ve iç mekan ünitesinden herhangi bir sinyal alım sesi gelmez.
  • Bu WLAN adaptörü ile erişim noktası arasında yetersiz alım olursa, erişim noktası konumunu veya antenin yönünü ayarlamak alımı iyileştirebilir. Erişim noktasını WLAN adaptörüne yaklaştırmak veya bir kablosuz LAN yineleyici kullanmak da alımı iyileştirebilir.