FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER

  • Användning av den här appen gör det möjligt att använda luftkonditioneringsapparaten från platser där du inte kan se den. Därmed kan personer i rummet komma att utsättas för oavsiktlig användning av luftkonditioneringsapparaten. Kontrollera rummets skick innan appen används.
    • Se till att regelbundet kontrollera att luftkonditioneringsenhetens strömkabel är fast ansluten och att damm inte har samlats i det omgivande området.
      Detta kan orsaka överhettning eller brand.
    • Se till att kontrollera i förväg att luftkonditioneringsenheten fungerar felfritt.
    • Se till att luftflödet från luftkonditioneringsenheten inte får några negativa effekter.
      Föremål som faller ner kan orsaka personskador, brand eller skada på egendom.
    • Om du känner till att det finns människor i närheten av luftkonditioneringsenheten, informerar du dem i förväg om att du kommer att starta och stoppa den från en annan plats.
      Att plötsligt starta eller stoppa luftkonditioneringsenheten kan överraska personer i närheten och orsaka att de faller eller snubblar om de står på en ställning.
      Dessutom kan snabba förändringar i rumstemperaturen försämra personers hälsotillstånd. Använd inte denna app när det finns personer i rummet som inte kan reglera sin temperatur på egen hand (till exempel spädbarn, barn, personer med funktionsnedsättning, äldre eller sjuka personer.).
    • Se till att du förstår de reserverade inställningarna för timern och andra funktioner fullt ut innan du använder den här appen.
      Att plötsligt starta eller stoppa luftkonditioneringsenheten kan försämra personers hälsotillstånd eller negativt påverka djur eller växter.
    • Kontrollera ofta luftkonditioneringsapparatens inställningar och driften när du använder den här appen på avlägsen plats.
      Plötsliga förändringar i rumstemperaturen kan försämra personers hälsotillstånd eller negativt påverka djur eller växter.

    • När du styr luftkonditioneringsapparaten via denna app tänds lamporna på inomhusenheten. Lamporna blinkar dock inte och inga mottagningssignaler hörs från inomhusenheten.
  • Om det råder dålig mottagning mellan den trådlösa nätverksadaptern och åtkomstpunkten kan justering av antennens position eller riktning förbättra mottagningen. Det kan också vara möjligt att förbättra mottagningen genom att flytta åtkomstpunkten närmare den trådlösa nätverksadaptern eller använda en räckviddsförlängare för trådlösa nätverk.