VARNOSTNI UKREPI MED UPORABO

  • Ko uporabljate to aplikacijo, boste lahko upravljali s klimatsko napravo iz lokacij, kjer je neposredno ne vidite. To pomeni, da so ljudje v prostoru lahko izpostavljeni nenamernemu delovanju klimatske naprave. Pred uporabo aplikacije preverite stanje v prostoru.
    • Poskrbite, da redno preverjajte, ali je napajanje klimatske naprave varno povezano, in da se v okolici ni nabral prah.
      To lahko povzroči segrevanje ali požar.
    • Predhodno preverite, da niso prisotne motnje delovanja klimatske naprave.
    • Preverite, da pretok zraka iz klimatske naprave ne bo povzročil škodljivih učinkov.
      Predmeti lahko padejo in povzročijo telesne poškodbe, požar ali materialno škodo.
    • Če veste, da so ljudje v bližini klimatske naprave, jih vnaprej obvestite, da boste klimatsko napravo upravljali in ustavili iz oddaljene lokacije.
      Nenadno delovanje ali ustavitev klimatske naprave lahko preseneti osebo in povzroči, da oseba, pade ali se prevrne, če je na stojalu.
      Poleg tega lahko hitre spremembe v temperaturi prostora povzročijo poslabšanje fizičnega stanja posameznika. Aplikacije ne uporabljajte, če so v prostoru ljudje, ki niso sami sposobni nadzirati temperature (na primer dojenčki, otroci, osebe z motnjami v telesnem razvoju, starejše in bolne osebe.).
    • Popolnoma se seznanite s pridržanimi nastavitvami časovnika in drugimi dejavnostmi pred uporabo aplikacije.
      Nepričakovano delovanje ali ustavitev klimatske naprave lahko povzroči poslabšanje fizičnega stanja posameznika ali škodljivo vpliva na živali ali rastline.
    • Pri uporabi aplikacije iz oddaljenosti pogosto preverite nastavitve in stanje delovanja klimatske naprave.
      Hitre spremembe temperature prostora lahko povzročijo poslabšanje fizičnega stanja posameznika ali škodljivo vpliva na živali ali rastline.

    • Ko uporabljate klimatsko napravo iz te aplikacije, se vklopijo lučke indikatorja na notranji enoti. Vendar pa lučke ne utripajo in v notranji enoti ni zvoka sprejema.
  • Če je slab sprejem med adapterjem WLAN in dostopno točko, lahko izboljšate sprejem s prilagajanjem položaja dostopne točke ali usmerjenostjo antene. Izboljšanje sprejema je možno tudi s premikanjem dostopne točke bližje k adapterju WLAN ali z uporabo brezžičnega LAN repetitorja.