FORHOLDSREGLER VED BRUK

  • Bruk av denne appen gjør det mulig å betjene klimaanlegget fra steder der du ikke kan se det direkte. Dette betyr at personer i rommet kan bli utsatt for utilsiktet bruk av klimaanlegget. Sjekk tilstanden til rommet før du bruker denne appen.
    • Pass på å sjekke med jevne mellomrom at strømforsyningen til klimaanlegget er sikkert festet, og at støv ikke har bygget seg opp i det omliggende området.
      Det kan forårsake oppvarming eller brann.
    • Pass på å sjekke på forhånd at det ikke er noen feil på klimaanlegget.
    • Pass på at luftstrømmen fra klimaanlegget ikke vil føre til noen bivirkninger.
      Objekter kan falle ned og forårsake personskade, brann eller skade på eiendom.
    • Hvis du vet at det er folk i nærheten av klimaanlegget, informer dem på forhånd om at du vil betjene og stoppe det fra et fjernt sted.
      Plutselig drift eller stopp av klimaanlegget kan overraske en person og føre til at personen faller ned eller ramler hvis personen er på et fjerntliggende stativ.
      I tillegg kan raske endringer i romtemperaturen forårsake en forverring av en persons fysiske tilstand. Ikke bruk denne appen når det er personer i rommet som ikke er i stand til å kontrollere temperaturen alene (for eksempel spedbarn, barn, de med fysiske funksjonshemninger, eldre eller syke personer.)
    • Forstå de reserverte tidsinnstillingene og andre operasjoner før du bruker denne appen.
      Uventet drift eller stopp av klimaanlegget kan føre til forverring i en persons fysiske tilstand eller negativ effekt på dyr eller planter.
    • Kontroller innstillingene og driftssituasjonen til klimaanlegget når du bruker denne appen langt unna.
      Raske endringer i romtemperaturen forårsake forverring av en persons fysiske tilstand eller en negativ innvirkning på dyr eller planter.

    • Hvis du betjener klimaanlegget fra denne appen, vil indikatorlampene på innendørsenheten slås på. Men lampene blinker ikke, og det er ingen mottakslyder fra innendørsenheten.
  • Hvis det er dårlig mottak mellom WLAN-adapter og tilgangspunkt, kan justering av tilgangspunktets posisjon eller retning av antennen forbedre mottaket. Mottaket kan også forbedres ved å flytte tilgangspunktet nærmere WLAN-adapteren eller bruke en trådløs LAN-repeater.