LIETOŠANAS PIESARDZĪBAS PASĀKUMI

  • Izmantojot šo lietotni, gaisa kondicionieri ir iespējams darbināt vietās, kurās tas nav tieši redzams. Tāpēc personas telpā var būt pakļautas neparedzētai gaisa kondicioniera darbībai. Pirms lietojat šo lietotni, pārbaudiet telpas apstākļus.
    • Noteikti regulāri pārbaudiet, vai gaisa kondicionierim ir droši pievienota strāvas padeve un ap to nav sakrājušies putekļi.
      Pretējā gadījumā iekārta var pārkarst un aizdegties.
    • Noteikti iepriekš pārbaudiet, vai gaisa kondicionieris darbojas pareizi.
    • Noteikti pārliecinieties, vai gaisa plūsma no gaisa kondicioniera nerada nelabvēlīgu ietekmi.
      Priekšmeti var nokrist, radot miesas bojājumus, kaitējumu īpašumam vai izraisot aizdegšanos.
    • Ja zināt, ka gaisa kondicioniera tuvumā atrodas cilvēki, paziņojiet viņiem iepriekš, ka darbināsiet iekārtu un apturēsiet tās darbību no attāluma.
      Pēkšņa gaisa kondicioniera darbība vai apturēšana var pārsteigt personu, kā rezultātā uz statnēm stāvoša persona var nokrist vai apgāzties.
      Turklāt straujas telpas temperatūras izmaiņas var pasliktināt personas fizisko stāvokli. Nelietojiet šo lietotni, ja telpā atrodas personas, kuras pašas nespēj kontrolēt temperatūru (piemēram, zīdaiņi, bērni, personas ar kustību traucējumiem, veci cilvēki vai slimi cilvēki).
    • Pirms lietojat šo lietotni, pilnībā izprotiet rezervētos taimera iestatījumus un citas darbības.
      Negaidīta gaisa kondicioniera darbība vai apturēšana var pasliktināt personas fizisko stāvokli, kā arī nelabvēlīgi ietekmēt dzīvniekus un augus.
    • Šo lietotni izmantojot no attāluma, bieži pārbaudiet gaisa kondicioniera iestatījumus un darbības apstākļus.
      Straujas telpas temperatūras izmaiņas var pasliktināt personas fizisko stāvokli, kā arī nelabvēlīgi ietekmēt dzīvniekus un augus.

    • Kad gaisa kondicionieris tiek darbināts no šīs lietotnes, uz iekštelpu bloka ieslēdzas indikatora lampiņas. Tomēr lampiņas nemirgo, un no iekštelpu bloka netiek saņemtas skaņas.
  • Ja ir pasliktināta signāla uztvere starp WLAN adapteri un piekļuves punktu, to, iespējams, var uzlabot, pielāgojot piekļuves punkta pozīciju vai antenas virzienu. Uztveri, iespējams, var arī uzlabot, pārvietojot piekļuves punktu tuvāk WLAN adapterim vai izmantojot bezvadu LAN atkārtotāju.