HASZNÁLATI ÓVINTÉZKEDÉSEK

  • Az alkalmazás használatával olyan helyekről is működtetheti a légkondicionálót, ahonnan nem látja közvetlenül. Ezért a helyiségben tartózkodó személyek ki lehetnek téve a légkondicionáló nem kívánt működésének. Az alkalmazás használata előtt ellenőrizze a helyiség állapotát.
    • Rendszeresen ellenőrizze, hogy a légkondicionáló áramellátása biztonságosan csatlakoztatva van-e, és hogy a környezetében nem gyűlt-e fel por.
      Ez felmelegedést vagy tüzet okozhat.
    • Előzetesen ellenőrizze, hogy a légkondicionáló nem hibásodott-e meg.
    • Győződjön meg róla, hogy a légkondicionálóból kiáramló levegő nem okoz káros mellékhatásokat.
      A tárgyak leeshetnek, és személyi sérülést, tüzet vagy anyagi kárt okozhatnak.
    • Ha tartózkodnak emberek a légkondicionáló közelében, tájékoztassa őket előre, hogy a berendezést távolról üzemelteti és állítja le.
      A légkondicionáló hirtelen bekapcsolása vagy leállítása meglepheti az embereket, és ha állványon állnak, akkor leeshetnek róla vagy kibillenhetnek az egyensúlyukból.
      Ezen kívül a szoba hőmérsékletének gyors változása ronthatja az emberek fizikai állapotát. Ne használja ezt az alkalmazást, ha a helyiségben olyan személyek tartózkodnak, akik nem képesek önállóan szabályozni a hőmérsékletet (például csecsemők, gyermekek, mozgássérültek, idősek vagy betegek).
    • Az alkalmazás használata előtt teljesen ismerje meg az időzítő beállításait és egyéb műveleteket.
      A légkondicionáló váratlan (értsd: nem tervezett) bekapcsolódása és/vagy leállása ronthatja az emberek fizikai állapotát, vagy káros hatással lehet az állatokra és/vagy a növényekre.
    • Ellenőrizze gyakran a légkondicionáló beállításait és működési helyzetét, ha ezt az alkalmazást távoli helyszínről használja.
      A szoba hőmérsékletének gyors változása ronthatja az emberek fizikai állapotát, vagy káros hatással lehet az állatokra és/vagy a növényekre.

    • Amikor a légkondicionálót erről az alkalmazásról kezeli, a beltéri egység jelzőlámpái bekapcsolnak. A lámpák azonban nem villognak, és a beltéri egység nem ad vételi hangot.
  • Ha a WLAN adapter és a hozzáférési pont között rossz a vétel, a hozzáférési pont helyzetének vagy az antenna irányának beállítása javíthatja a vételt. Javíthatja a vételt az is, ha a hozzáférési pontot közelebb helyezi a WLAN adapterhez, vagy ha vezeték nélküli LAN átjátszót használ.