KÄYTÖN VAROTOIMET

  • Sovellusta käyttämällä ilmastointilaitetta on mahdollista käyttää paikoista, joista et näe ilmastointilaitetta suoraan. Siksi huoneessa olevat ihmiset voivat altistua ilmastointilaitteen tahattomalle käytölle. Tarkista huoneen tila ennen sovelluksen käyttöä.
    • Muista tarkistaa säännöllisesti, että virransyöttö ilmastointilaitteeseen on liitetty kunnolla ja että pölyä ei ole kerääntynyt ympäröivälle alueelle.
      Se voi aiheuttaa kuumenemista tai tulipalon.
    • Muista tarkistaa etukäteen, että ilmastointilaitteessa ei ole toimintahäiriöitä.
    • Varmista, että ilmavirta ilmastointilaitteesta ei aiheuta haitallisia vaikutuksia.
      Esineet voivat pudota ja aiheuttaa henkilövahingon, tulipalon tai omaisuusvahingon.
    • Jos tiedät, että ilmastointilaitteen lähellä on ihmisiä, ilmoita heille etukäteen, että käytät sitä ja pysäytät sen etänä.
      Ilmastointilaitteen yllättävä toiminta tai pysähtyminen voi yllättää henkilön ja aiheuttaa tämän putoamisen tai kaatumisen, jos henkilö seisoo korokkeella.
      Lisäksi huonelämpötilan nopeat muutokset voivat aiheuttaa henkilön fyysisen kunnon heikkenemisen. Älä käytä sovellusta, jos huoneessa on ihmisiä, jotka eivät itse pysty säätämään lämpötilaa (esimerkiksi vauvoja, lapsia, henkilöitä, joilla on fyysisiä vammoja, vanhuksia tai sairaita).
    • Huolehdi, että ymmärrät täysin ajastinasetukset ja muut toiminnot ennen sovelluksen käyttöä.
      Ilmastointilaitteen odottamaton toiminta tai pysähtyminen voi aiheuttaa henkilön fyysisen kunnon heikkenemisen tai vaikuttaa haitallisesti eläimiin tai kasveihin.
    • Tarkista ilmastointilaitteen asetukset ja toimintatila säännöllisesti, jos sovellusta käytetään etänä.
      Huonelämpötilan nopeat muutokset voivat aiheuttaa henkilön fyysisen kunnon heikkenemisen tai vaikuttaa haitallisesti eläimiin tai kasveihin.

    • Kun käytät ilmastointilaitetta sovelluksesta käsin, sisäyksikön merkkivalot syttyvät. Valot eivät kuitenkaan vilku, eikä sisäyksiköstä kuulu vastaanottoääniä.
  • Jos WLAN-sovittimen ja tukiaseman välillä on huono yhteys, tukiaseman paikan tai antennin asennon muuttaminen voi parantaa vastaanottoa. Vastaanottoa voidaan myös mahdollisesti parantaa siirtämällä tukiasemaa lähemmäs WLAN-sovitinta tai käyttämällä langatonta LAN-toistinta.