ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής μπορείτε να χειρίζεστε το κλιματιστικό από θέσεις απ' όπου δεν μπορείτε να το δείτε απευθείας. Συνεπώς, άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο μπορεί να εκτεθούν ακούσια στη λειτουργία του κλιματιστικού. Πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, ελέγξτε τις συνθήκες στον χώρο.
    • Να ελέγχετε τακτικά ότι είναι συνδεδεμένη με ασφάλεια η τροφοδοσία ρεύματος στο κλιματιστικό και ότι δεν έχει συσσωρευτεί σκόνη στη γύρω περιοχή.
      Μπορεί να προκληθεί έκλυση θερμότητας ή πυρκαγιά.
    • Να ελέγχετε εκ των προτέρων ότι το κλιματιστικό δεν αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργίας.
    • Βεβαιωθείτε ότι η ροή αέρα από το κλιματιστικό δεν προκαλεί αρνητικές επιδράσεις.
      Ενδέχεται να πέσουν αντικείμενα, προκαλώντας τραυματισμούς, πυρκαγιά ή υλικές ζημιές.
    • Εάν γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην περιοχή του κλιματιστικού, ενημερώστε τους εκ των προτέρων ότι θα εκκινείτε και θα διακόπτετε τη λειτουργία του από απομακρυσμένη τοποθεσία.
      Η έναρξη ή διακοπή της λειτουργίας του κλιματιστικού χωρίς προειδοποίηση ενδέχεται να αιφνιδιάσει ένα άτομο και να προκαλέσει την πτώση του στο έδαφος ή την ανατροπή του, εάν βρίσκεται πάνω σε κάποιο αντικείμενο.
      Επιπλέον, οι απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία του χώρου ενδέχεται να επιδράσουν αρνητικά στη φυσική κατάσταση κάποιου ατόμου. Μην χρησιμοποιείτε την εφαρμογή όταν υπάρχουν στον χώρο άτομα τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν μόνα τους τη θερμοκρασία (για παράδειγμα, βρέφη, παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι ή ασθενείς.).
    • Κατανοήστε πλήρως τις ρυθμίσεις του χρονοδιακόπτη προγραμματισμού και άλλων λειτουργιών πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.
      Η απρόσμενη έναρξη ή διακοπή της λειτουργίας του κλιματιστικού ενδέχεται να επιδράσει αρνητικά στη φυσική κατάσταση κάποιου ατόμου ή σε ζώα ή φυτά.
    • Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή από κάποια απομακρυσμένη τοποθεσία, να ελέγχετε συχνά τις ρυθμίσεις και την κατάσταση λειτουργίας του κλιματιστικού.
      Οι γρήγορες αλλαγές στη θερμοκρασία του χώρου ενδέχεται να επιδράσουν αρνητικά στη φυσική κατάσταση ατόμων ή σε ζώα ή φυτά.

    • Όταν χειρίζεστε το κλιματιστικό από αυτήν την εφαρμογή, ανάβουν οι ενδεικτικές λυχνίες στην εσωτερική μονάδα. Ωστόσο, οι λυχνίες δεν αναβοσβήνουν και δεν υπάρχουν ήχοι λήψης από την εσωτερική μονάδα.
  • Εάν δεν είναι καλή η επικοινωνία μεταξύ του προσαρμογέα WLAN και του σημείου πρόσβασης, η αλλαγή της θέσης του σημείου πρόσβασης ή της κατεύθυνσης της κεραίας ενδέχεται να βελτιώσει τη λήψη. Επίσης, θα μπορούσατε ενδεχομένως να βελτιώσετε τη λήψη μετακινώντας το σημείο πρόσβασης πιο κοντά στον προσαρμογέα WLAN ή χρησιμοποιώντας έναν επαναλήπτη ασύρματου LAN.